Delen via sociale media

 

 

 

 

 

 

Salon Divino vind u ook op Facebook 

 

Dit doet voldoende water drinken voor je huid!

Gepost 2020/06/05

 

 

Lees de rest van deze post »

Gezichtsmaskers, hoe en wat

Gepost 2020/03/10

Gezichtsmaskers, echte oppeppers voor de huid. Maar waar is het nou eigenlijk goed voor? Hoe kies je het juiste masker? Hoe gebruik je het? Nieuwsgierig? lees maar gauw verder..

Lees de rest van deze post »

Cupping

Gepost 2019/12/15

Cupping therapie is een ongelooflijk oude en universele behandelwijze die zowel in het oosten als in het westen voorkwam. In het Sjamanisme waren de primitieve sjamanen gespecialiseerd in het uitzuigen van ziektes en zwaktes uit het lichaam doormiddel  van uitgeholde horens van dieren. Cupping was een manier om gif uit slangenbeten en wonden te halen. De therapeutische toepassingen van cupping zijn in de loop van de tijd steeds verder verfijnd

Lees de rest van deze post »

Perfection van LeviSsime

Gepost 2019/10/18
De Perfection van LeviSsime is een echte gezichtsbooster, anti-aging en een krachtig antioxidant. De geavanceerde formule helpt de zichtbare tekenen van veroudering te voorkomen, bestrijdt de vorming van rimpels als ook verlies van stevigheid van de huid en zorgt voor een diepe hydratatie.
 

 

De proteoglycanen uit soja fungeren als een biologische fotoprotectie factor, die het cellulaire DNA beschermt, de tekenen van veroudering tegengaat en de structuur van de huid verbetert. Dit product zorgt voor 60% minder rimpels en 40% betere hydratatie.  Het zorgt voor een onmiddellijk liftend effect! Je brengt de Perfection aan op een gereinigde huid. Verspreidt het product over uw gezicht, hals en gelaat en laat het stralen!
Lees de rest van deze post »

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?